Kamionmodellek, modellkamionok, reklámkamionok

E: marketing@logisztika.com | T: +36 1 769 0513

kamion1
kamion2
Logisztikai reklámajándékok

A vállalat színeiben pompázó típusazonos modellkamion talán a legexkluzívabb reklámajándék, amivel egy szállítmányozással foglalkozó cég meglepheti ügyfeleit. Az 1:87 méretarányú kiváló minőségű kamionmodellek a partnerek íróasztalán mindig emlékeztetnek majd a vállalat szolgáltatásainak színvonalára.

Világszerte több ezer modellrajongó gyűjt kamion modelleket, az ő érdeklődésük és lelkesedésük is hozzájárul a cég ismertségének növeléséhez, hírnevének öregbítéséhez. Kereskedelmi forgalomba kerülve a gyűjtők kiszolgálásával a reklámérték csak tovább növekszik. Kínálatunkban a legújabb Mercedes, MAN, Scania, Volvo, DAF, Renault és Iveco modellekhez szinte valamennyi felépítménytípus szerepel.

 

Kapcsolódó termékek:

Kamionos ajándékdobozok, boros kartondobozok: A vállalat színeiben pompázó kamionos ajándékdoboz, vagy boros doboz igen egyedi reklámajándék lehet. Csokoládé, bor, vagy egyéb italok csomagolására kínáljuk a kamionos ajándékdobozainkat és boros dobozainkat, amelyeket cége egyedi szignalizációjával látunk el.

Kamionos pendrive-ok: Egyedi, emblémázott kamionos USB-meghajtót kínálunk a szállítmányozó és logisztikai cégek részére. A kamionos pendrive-ok memórianagyságai széles választékban rendelhetők.

„Nekünk a logisztika nem csak egy konténer!”