Webfejlesztés

E: marketing@logisztika.com | T: +36 1 769 0513

webfejlesztes1
webfejlesztes2

Internetes megjelenésünk minősége egyre fontosabbá válik napjainkban. A logisztikai szolgáltatót, szállítmányozót vagy futárcéget kereső vállalkozások első körben webes megjelenéseik és online szolgáltatásaik alapján értékelik potenciális partnereiket. Még az állásajánlatainkra jelentkezők is weboldalunkat tekintik meg először, mielőtt elküldenék jelentkezésüket. Ráadásul látogatóink jelentős része mindezt már mobil eszközökön, tablet gépeken és okostelefonokon teszi.

Érdemes tehát feltennünk a kérdést: Versenyképes internetes jelenlétünk?

A siker kulcsa egyre inkább digitális tartalmak előállítása, kezelése és frissítése. Alapvető elvárás, hogy a tartalmak felhasználóbarát módon, akár több munkatárs által, programozói ismeretek nélkül is frissíthetőek legyenek.

A modern internetes megjelenés több szakma összehangolt együttműködésének a gyümölcse. Csapatunkban marketinges, grafikus és programozó szakemberek kéz a kézben dolgoznak, hogy megvalósítsák bármilyen jellegű internetes elképzelését, legyen szó mikroszájt-specifikus kampányokról, új weboldalról, keresőoptimalizálásról, egyedi webes szolgáltatás bevezetéséről vagy mobil alkalmazás fejlesztéséről.

 „Nekünk a logisztika nem csak egy raklap!”