E: marketing@logisztika.com | T: +36 1 769 0513

Ha egy kép többet ér ezer szónál, egy videó ezer képpel ér fel! Sokak számára a Youtube mindössze egy weboldal ahol videókat lehet nézegetni, valójában azonban az egyik legjobb ügyfélszerző lehetőség amivel egyszerre építhető a márkanév, növelhető a forgalom és népszerűsíthetők a szolgáltatások.

Forgatás - Liszt Ferenc repülőtér

Kevesen tudják, de YouTube a Google után a második legnépszerűbb kereső (videóit maga a Google is hozza a keresési eredmények között), a logisztikai szolgáltatók és szállítmányozók számára ez különösen hatékony lehetőségeket nyújt a figyelemfelkeltésre. Hazai viszonylatban egyelőre viszonylag kevésen képviseltetik magukat a szektorban. Aki most beszáll, annak lehetősége van az elsők között felhívni magára a figyelmet. Semmi nem hatásosabb, eredetibb és nem vált ki mélyebb érzelmeket mint a mozgókép, amely kimondottan a vállalat professzionalizmusát tükrözi.

Milyen filmeket ajánlunk ügyfeleinknek?
A rövid és célratörő, a nézők számára könnyen fogyasztható tartalmakat ajánlunk, amelyek kedvező költségvetéssel elkészíthetők. Itt is igaz a mondás, „a kevesebb néha több”: maximum három perces, animációkkal, szokatlan felvételmódokkal, egyedi technikákkal készült rövidfilmeket kínálunk egyedi kreatív koncepcióval.

Napjainkban egy PR vagy imagefilm szinte minden logisztikai szolgáltató és szállítmányozó nélkülözhetetlen promóciós kiadványa. Az internetes terjesztésen túl akár belső használatra, munkatársaknak, vagy partner cégeknek is készülhet cégbemutató, vagy esettanulmány, prezentáló jelleggel. Cégünk teljes körű gyártást vállal, a kreatív ötlettől, a gyártáson át egészen az internetes terjesztésig, amelyek garantáltan célba érnek szakmai és közösségi csatornáinknak köszönhetően.

Forgatás - BILK

Évekkel ezelőtt egy reklámfilm film, videó készítése nagyon súlyos milliókba került, melynek következtében a videókampányokat csak a nagyvállalatok engedhették meg maguknak. Napjainkban azonban a technika fejlődésének köszönhetően kiváló minőségű filmek készíthetőek, alacsony költségvetésekből. Ez ma már nem megfizethetetlen eszköz, hanem alapkövetelmény, amely mindenki számára elérhető, jól használható érdemi kommunikációs megoldásokat kínál. Ez az egyik olyan kommunikációs forma, amelynek gyártása csekély költséggel bír és mégis jó befektetésnek számít.

DB Schenker animációs film

>>Érdeklődés