Kreatív üzleti ajándékok

E: marketing@logisztika.com | T: +36 1 769 0513

3
2

Egyedi promóciós ajándékot keres? Csapatunk készséggel áll rendelkezésre egyedi , személyre szabott kreatív koncepció kialakításával, az ötlet megvalósításával, valamint egyedi reklámajándékok legyártásával.

A logisztikai és szállítmányozó cégek üzenetét hordozó kreatív reklámajándékok alternatívát jelentenek  a hagyományos médiumokat használó tradicionális marketingeszközökkel szemben. Az egyedi promóciós ajándékok nagy előnye, hogy a személyes hatás hosszú ideig fenntartható.

A Schenker Kft. részére egyedi bűvös négyzet kivitelezését vállaltuk, amely Rubik Ernő egyik legújabb találmányából kifejlesztett logikai játék,  egymáshoz kapcsolt műanyag lapokból áll.  A játék négyzetlapjainak különleges kötésmódja lehetőve teszi, hogy a kapcsolatuk állandóan vándoroljon, ennek eredményeképpen változtatható a cég imázsfotóinak egymáshoz viszonyított helyzete. Egy ilyen különleges logikai játék remek reklámajándék azon ügyfeleink számára akik kedvelik az agytornáztató dolgokat.

A DB Schenker ellátási lánc bajnoksága egy egyedi társasjáték, amelyben a játékosoknak utakat és raktárakat kell építeniük, hogy csatlakozzanak az ellátási lánc három szintjéhez ( szállítás,  raktározás és  kereskedelem), folyamatosan növelve bevételeiket és ezzel  befektetési erőforrásaikat is. A játékban a legjobb ellátási láncok célzott befektetéseken, átgondolt útvonaltervezésen és logisztikai infrastruktúrán alapulnak, de előre nem látható események, nehézségek befolyásolhatják a játékosok stratégiáit.