E: marketing@logisztika.com | T: +36 1 769 0513

Festmények, vászonképek, faliképek

Egy képek, festmények nélküli otthon valóban olyan egy kicsit, mintha egy laboratóriumban járnánk, amelyhez nem köt bennünket valójában semmi, hisz éppen csak egy valami hiányzik belőle, az élet. Amikor a lakás már meglévő berendezéseinek stílusához, a tér formáihoz és színeihez, valamint hangulatához harmonizáló festményt keresünk, sokszor hiába kutatunk a kortárs műalkotásokat kínáló galériák ajánlatai között. Aki az otthonszépítés művészetében mélyül el, az befogadható, dekoratív, de nem bántóan populáris faliképeket keres. Egy olcsó nyomat, vagy vászonkép ugyanakkor nem tűnik jó választásának egy olyan lakásba, ahová minőségi bútorokat, és kiegészítőket terveztünk.

Mivel semmi sem hoz úgy érzelmeket, melegséget és személyességet egy térbe, mint egy kép, egy festmény jelenléte, elterjedtek az úgynevezett lakberendezési dekorációs festmények.

A designerek által megálmodott egyedi motívumok, az aktuális trendszínek felhasználásával, kézzel festve, limitált darabszámban kerülnek értékesítésre. A képek tervezői pontosan ismerik azt a társadalmi réteget, embercsoportot, akikhez alkotásaik el fognak jutni. A designerek igen sok időt szántak arra, hogy megbizonyosodjanak, kreációikat nemcsak lakberendezők rendelik majd, hanem az otthonszépítést belső megérzés és szépérzék segítségével végző vásárlóik is lesznek.

A Festménybolt magas minőséget képviselő lakberendezési dekorációs festményei megfelelnek a modern enteriőrtervezés kihívásainak, igazi különlegességet jelentenek a kortárs festmények piacán, elérhető áron.

Comments are closed.