E: marketing@logisztika.com | T: +36 1 769 0513

„Logistics Expert” – a Gebrüder Weiss játéka iPhone-ra és Androidra

A Gebrüder Weiss felismerte az okostelefonokban rejlő potenciált, és játékot fejlesztett IPhone-ra, és Andoidra.  A játék célja egy Gebrüder Weiss villás targoncát a lehető leggyorsabban a rakodórámpára juttatni. Ládák, raklapok és más darabáruk zárják el az utat, és logisztikai know-how-val kell ezeket a megfelelő helyzetbe hozni. A játék 40 nehézségi fokozatával széles célcsoportot szólít meg, a kezdőtől a teljesen profi játékosig. Az indulás sikeres: már a néhány hetes tesztidőszakban is több mint 2000 „GW-App“ letöltést jegyeztek. A játék jelenleg rendelkezésre álló változata kompatibilis az iPhone-nal, iPad-dal, valamint az Android Smartphone-nal, és ingyen letölthető.

„A Logistics Expert-tel fokozottan szeretnénk mobil felhasználókat elérni, és a logisztika témáját játékosan népszerűsíteni“ – mondja Thomas Konrad, a Gebrüder Weiss cég marketing és kommunikációs vezetője. A vállalat, amely a szállítmányozás területén több mint 550 éves múlttal rendelkezik, nem először bizonyította, hogy az online marketing éllovasa. A vállalat az iparágban az elsők között optimalizálta weboldalát mobiltelefonról is elérhetővé. A Gebrüder Weiss felhasználja az összes médiumot annak érdekében, hogy párbeszédet folytasson a vevőkkel, munkatársakkal, valamint az érdekeltekkel.

Az okostelefonokra készült játék  nagyon jó vírusmarketing eszköze lehet a vállalatnak, hiszen a játékosok össze tudják hasonlítani a saját eredményüket másokéval, és láthatják, hogy hol állnak az összesített rangsorban. A játék eredményét közvetlenül a Facebook közösségi oldalon és a Twitteren keresztül is meg lehet osztani.

Comments are closed.