Légi fotózás

E: marketing@logisztika.com | T: +36 1 769 0513

legi_fotozas

A madártávlat még ma is lenyűgöző hatással van mindenkire. A légi fotó a vállalatok és vállalkozások számára nagyszerű eszközt jelent a figyelem felkeltésére különösen napjainkban, amikor a vállalatoknak folyamatosan valami újdonsággal kell előrukkolniuk. Egy légi fotó ráadásul azt is üzeni, hogy semmi rejtegetnivalónk nincsen, nyitottak vagyunk ügyfeleink és üzleti partnereink számára és az új ötletekre.

A légi fotózás egy nagyszerű módja annak, hogy egy másik perspektívából mutassuk be a logisztikai központokat, depókat, ipari ingatlanokat. A légi fényképek alapján ügyfeleink és partnereink azonnal megkapják a szükséges áttekintést és az első benyomást vállalatunkról, a rendelkezésre álló infrastruktúrákról, valamint a telephely földrajzi fekvéséről. Egy légi panorámaképből történelmi dokumentum lesz, amely mindenkor kifejezi büszkeségünket cégünk iránt. A szokatlan perspektíva új bepillantást enged egy cég életébe. A szakmai légi fényképezésnek köszönhetően különösen kiterjedt üzleti és ipari ingatlanokat lehet optimálisan megjeleníteni.

Professzionális légi fotózás szolgáltatásunkat saját repülőgépünknek, pilótánknak és fotósunknak köszönhetően verhetetlen áron kínáljuk hirdetési kampányokhoz, vállalati prezentációkhoz, üzleti jelentésekhez, prospektusokhoz és brosúrákhoz, speditőr naptárakhoz, szórólapokhoz, időszaki és vállalati kiadványokhoz, valamint infrastruktúra-tervezés, projekttervezés, vagy különböző felmérések esetére.