E: marketing@logisztika.com | T: +36 1 769 0513

Véget ért a kamionstop, elindult az adatszállítmányozás

Útnak indult az új „Locargo flotta” Veszprémbe.  A 8 Gb kapacitással rendelkező hordozható adattárolók  bizonyára hasznos ajándékai lesznek a veszprémi vállalkozásnak, melyeket ügyfeleik napi rendszerességgel használnak majd.

kamionos_pendriveAz egyedi, emblémázott pendrive kamion az egyik leghasznosabb reklámajándék, amivel egy szállítmányozással foglalkozó cég meglepheti ügyfeleit. A márkázott pendrive-ok biztosan megteszik a kellő benyomást, napi használat mellett folyamatosan emlékeztetnek a vállalat szolgáltatásainak színvonalára, a fém ajándékdoboz pedig prémium megjelenést kölcsönöz a reklámajándéknak.

A kamionos pendrive a tökéletes vállalati ajándék, amely ideális választás konferenciákra, sajtótájékoztatókra is, hiszen  egyre kevesebb számítógép rendelkezik optikai meghajtóval, ezáltal a CD-n átadott cégbemutatókkal, prezentációkkal szemben  kitűnő lehetőséget nyújt a nagyobb méretű multimédiás brosúrák átadására is.

A kamionos adattárolók memórianagyságai széles választékban rendelhetők. A kamionok váza műanyagból készül, kivitelezéséből adódóan a fedél nem veszhet el egykönnyen.

Bővebb információ

Comments are closed.