E: marketing@logisztika.com | T: +36 1 769 0513

Banner készítés, online kivitelezés márciusban

Március a bannerek hónapja volt, két ügyfelünk részére is új kreatív koncepciót készítettünk el.  Az Euro-Log Logisztikai Szolgáltató Kft. részére normál flash banner készült, a digitálisan átadott offline kreatívok alapján három szöveg- és megvalósítási koncepció került kivitelezésre. A kiválasztás és elfogadás után gyártottuk le a flash bannereket a mutációkkal együtt.A banner hirdetés kivitelezésénél (különös tekintettel az az arculati elemekre, headlineokra, képelhelyezésre) szigorúan ragaszkodtunk a cég arculati előírásaihoz.

A hirdetést az ügyfél kérésére nem „bonyolítottuk”. Elrendezésében, külalakjában rendezettségre és tisztaságra törekedtünk. Kerültük a túl sok szöveget, hogy semmiképpen se bontsa meg az arculat egyensúlyát.

 

FM Logistic Hungary Kft. új animgif (animált gif) bannerét általunk készített szöveggel és képi kreatívval gyártottuk le. Több szövegtervet és megvalósítási koncepciót készítettünk el. A képi elemek és szövegkiemelések esetében fontos volt hangsúlyoznunk, hogy az FM Logistic nemzetközi logisztikai szolgáltatóként teljes körű megoldásokat kínál a csomagolástól kezdve a disztribúción át egészen a multinacionális vállalatok globális ellátási láncának optimalizálásáig.

Csapatunkban marketinges, grafikus és programozó szakemberek kéz a kézben dolgoznak, hogy megvalósítsák az Ön webes elképzeléseit is. Legyen szó akár  mikroszájt-specifikus kampányokról, új weboldalról, keresőoptimalizálásról, egyedi webes szolgáltatás bevezetéséről, mobil alkalmazás fejlesztéséről, vagy egyszerű banner készítéséről.

“Nekünk a logisztika nem csak egy raklap!”

Comments are closed.